Qurrent

Qurrent is een vrij nieuwe energieleverancier die sinds januari 2014 100% groene energie aanbiedt tegen inkoopprijs.
Als u op zoek bent naar een voordelig en echt groen energiecontract, profiteer dan nu van €55,00 extra korting op de groenste energie volgens de Consumentenbond.

Overstappen naar energieleverancier Qurrent

Overstappen doet u eenvoudig op de website en is in een paar minuten geregeld. Na uw aanmelding regelt Qurrent de rest. Uw oude energiecontract wordt opgezegd en u geeft eenmalig uw huidige meterstanden door en de rest wordt voor u geregeld door Qurrent. Profiteer nu van echte groene energie tegen inkoopprijzen en de welkomstkorting van €55,00!

Qurrent vergelijken

Op vergelijkenergieleveranciers.com kunt u simpel zien of Qurrent u een goede deal kan bieden en hoe de tarieven zijn in vergelijking met andere leveranciers. Ontdek uw voordeel door het invullen van uw gegevens in onze energievergelijker. De goedkoopste energieleverancier wordt bovenaan getoond.

Overstappen

Overstappen naar Qurrent kost maar een paar minuten van uw tijd. Qurrent werkt net als de meeste energieleveranciers met een gratis overstapservice. Hierbij wordt uw huidige energiecontract voor u opgezegd.

Opzeggen

U zit bij deze energieleverancier nergens aan vast. U kunt op elk moment uw contract opzeggen , alleen kan het zijn dat u dan wel overstapkorting misloopt. De meeste energieleveranciers betalen de welkomstpremie pas uit na 1 jaar.