energieleveranciers

De keuze voor een energieleverancier is een geheel persoonlijk keuze. Wat vindt u belangrijk bij het uitkiezen van een energieleverancier. De prijs is natuurlijk het allerbelangrijkste. Daarnaast speelt de service en bereikbaarheid van de leverancier ook een rol.
Bent u benieuwd welke van de energieleveranciers het goedkoopste is en het beste bij u past, vul dan uw gegevens in en maak een persoonlijke vergelijking.

 

U kunt via onze site een aanvraag indienen voor het product van uw keuze. Binnen enkele dagen ontvangt u van uw nieuwe leverancier de nieuwe overeenkomst, altijd met een bedenktijd van 14 dagen. Als alles naar wens is verloopt de afhandeling verder automatisch. Uw nieuwe leverancier zegt uw oude contract op, u geeft de meterstanden door en uw nieuwe contract zal niet lang daarna ingaan.

 

 

 

Ervaringen energieleveranciers

Het kan geen kwaad om eerst op internet te zoeken naar ervaringen van andere mensen over een bepaalde energieleverancier, voordat u besluit over te stappen. Als er overwegend negatieve reacties te vinden zijn, dan is het niet raadzaam om over te stappen naar deze energieleverancier.

Tarieven / acties

Lopende acties van energieaanbieders kunnen een extra stimulans zijn om over te stappen. Kijk in eerste instantie altijd kritisch naar het aanbod van een energieleverancier en laat u niet te veel verleiden door een welkomstactie of een gratis geschenk. Het is namelijk van belang dat de energietarieven voordelig zijn bij een hoger energieverbruik.

Back to Top